Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

24.04.2024 15:29

До відома мешканців Чорноморської міської територіальної громади!

6628fb53e3ada__123.jpg

"На виконання Закону України "Про оцінку впливу на довкілля", з  метою  інформування громадськості, доводимо до відома мешканців Чорноморської міської територіальної громади повідомлення про плановану діяльність СП ТОВ "ТРАНСБАЛКТЕРМІНАЛ" щодо відновлення та реконструкції низки споруд з частковою зміною обладнання комплексу, які зазнали руйнування у результаті воєнних подій, з одночасним збільшенням інтенсивностей перевантажувальних операцій (далі - Повідомлення). 

Виконавчим комітетом Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області забезпечено розміщення і доступ до Повідомлення на дошці оголошень в приміщенні виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та на міському сайті.

Протягом 12 робочих днів  з дня  оприлюднення цього повідомлення на веб-сайті уповноваженого органу( починаючи з 22.04.2024), громадськість має право надавати уповноваженому органу зауваження та пропозиції до  планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля. 

Уповноважений територіальний орган, до якого подаються зауваження і пропозиції - Департамент екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації, вул. Канатна, 83, м. Одеса, 65107, електронна адреса: ecolog@od.gov.ua, телефон: (048) 728-35-05(048) 728-34-58.

ОГОЛОШЕННЯ