Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30.04.2024 14:05

Видання Методичного посібника «Методичні рекомендації – Основи проектування та реконструкції енергоефективних будівель закладів загальної середньої освіти з поліпшеними екологічними характеристиками»

6630d1e022567__poster-giz_01-1-800x445.png

За оцінкою Єврокомісії, відбудова України матиме величезні витрати, які повинна заплатити рф. ЄС підтримує Україну в будівництві більш кращого майбутнього за принципом Build Back Better and Greener. Це передбачає глибоку модернізацію країни на шляху до зеленої трансформації. В контексті будівництва це означає будувати за принципами сталого будівництва із застосуванням сучасних енергоефективних і ресурсоефективних технологій, методів управління, екологічних будівельних матеріалів. Саме такий підхід відповідає цілям Європейського Зеленої угоди та цифрової трансформації ЄС.
 
Видання Методичного посібника «Методичні рекомендації – Основи проектування та реконструкції енергоефективних будівель закладів загальної середньої освіти з поліпшеними екологічними характеристиками» (2024) розроблено з оновленням першої редакції враховуючи зміни законодавства які відбулися у період 2021-2023 років, зокрема нового Закону України «Про енергетичну ефективність», деяких ДБН і національних стандартів у сфері управління відходами руйнації, термомодернізації, вимог до укриття тощо.

Методичний посібник