Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

06.06.2024 14:59

До відома мешканців Чорноморської міської територіальної громади!

6661a61a90823__123.jpg

На виконання Закону України "Про оцінку впливу на довкілля", з  метою  інформування громадськості, доводимо до відома мешканців Чорноморської міської територіальної громади повідомлення про плановану діяльність ДП "АДМІНІСТРАЦІЯ МОРСЬКИХ ПОРТІВ УКРАЇНИ"  стосовно планованої діяльності "Реконструкція гідротехнічної частини причалів №№ 7, 8  у першому ковші Сухого лиману Чорноморської філії ДП "АМПУ" зі збільшенням глибини до 15-ти метрів" (далі - Повідомлення, реєстраційний номер справи - 8166). 

Виконавчим комітетом Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області забезпечено розміщення і доступ до Повідомлення на дошці оголошень в приміщенні виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та на міському сайті.

Протягом 12 робочих днів з дня оприлюднення цього повідомлення на офіційному веб-сайті уповноваженого органу, громадськість має право надати уповноваженому органу зауваження і пропозиції до планованої діяльності, обсягу досліджень  та рівня деталізації інформації, що підлягає  включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля (починаючі з 05.06.2024).

Уповноважений територіальний орган, до якого подаються зауваження і пропозиції - Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, 03035 м.Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, електронна адреса: OVD@mepr.gov.ua, телефон: (044) 206-31-40 Грицак Олена Анатоліївна.

ПОВІДОМЛЕННЯ