Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

07.06.2024 10:15

Протягом двох днів в нашій громаді відбувались установчі збори діалогової робочої групи з розробки впровадження ветеранської політики

6662b40834ad5__1.jpeg

Протягом двох днів в нашій громаді відбувались установчі збори діалогової робочої групи з розробки впровадження ветеранської політики з експерткою проєкту «Співдія у відновленні громад» Вікторією Бальцер.

Учасників заходу чекала насичена програма, зокрема Вікторія презентувала проєкт та поділилась своїм досвідом впровадження ветеранської політики.

У нас на меті спільне завдання: сформувати єдине цілісне бачення ветеранської політики, чіткі та зрозумілі для ветеранів і ветеранок, членів їхніх родин та сімей загиблих Захисників і Захисниць.

Під час заходів пропрацювали напрямки нашої подальшої роботи, плани підтримки та комунікації від організаторів для учасників проєкту, що забезпечить ефективний зворотний зв'язок та подальший розвиток ініціатив, в планах розроблення дорожньої карти реалізації проєкту та забезпечення інструментів для ефективного впровадження.

Цей захід було проведено ГО «Інститут миру і порозуміння»  в рамках проєкту «Співдія у відновленні громад», та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID)

@USAID

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА»

@USAIDhoverla

Інститут миру і порозуміння

@NGO.IPCG

2.jpg 3.jpg 4.jpg