Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

12.06.2024 16:50

Апаратна нарада

6669a7e929eff__1.jpg

Під головуванням міського голови Василя Гуляєва відбулась апаратна нарада, в якій взяли участь секретар міської ради, заступники міського голови, начальники управлінь та відділів виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, керівники комунальних підприємств.

Усі підприємства, установи та заклади Чорноморської міської ради працюють у штатному режимі. На апаратній нараді прозвучали актуальні питання життєдіяльності громади. Керівники комунальних підприємств надали оперативну інформацію про поточний стан справ та планові роботи з благоустрою міста, підготовку до нового опалювального сезону, виконання поточних ремонтів у житлово-комунальному господарстві тощо. Не залишились без уваги питання медицини, культури та соціального захисту. Начальник управління освіти, Андрій Ковальов, надав інформацію про роботу літніх таборів оздоровлення і відпочинку та підготовку до вручення свідоцтв про здобуття базової та повної загальної освіти випускникам освітніх закладів міста.

Актуальним залишається питання щодо заощадливого використання та економії електричної енергії споживачами – як промисловими, так і побутовими.

Інші питання були присвячені поточним роботам сільських та селищної адміністрацій, соціальному захисту населення, утриманню доріг тощо.

За результатами апаратної наради головою надані відповідні доручення посадовцям та керівникам структурних підрозділів міської ради в межах їх компетенції.

Завершуючи нараду очільник громади побажав всім вдалого та продуктивного робочого дня, миру та спокою.

photo_5426903315976936049_y.jpg