Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19.06.2024 08:35

Восени в Україні відбудеться четверта місія реконструктивних хірургів з Канади та США «Face the Future Ukraine»

66726e34e7011__Операції-на-обличчя.jpg

Разом з українськими колегами вони проведуть операції на обличчі та шиї поранених українців.

Під час трьох минулих місій світові фахівці прооперували понад 100 військових і цивільних з усієї України. Усі вони мали тяжкі мінно-вибухові поранення обличчя та шиї: пошкодження орбіти ока, тяжкі поранення носа та відсутність фрагментів щелеп.

Для багатьох пацієнтів біоінженери підготували індивідуальні пластини, які друкували на 3-D принтері, щоб відновити цілісність кісток, фрагменти яких були знищені під час поранення. Усі реконструктивні операції безоплатні для пацієнтів.

Якщо ви або ваші близькі маєте травму обличчя або шиї та хочете, щоб вас прооперували лікарі з місії «Face the Future Ukraine», заповніть форму за посиланням: http://surl.li/umecm. Після заповнення форми з вами звʼяжуться лікарі-координатори для уточнення деталей.

Гуманітарна програма створена у співпраці організацій Face The Future Foundation, Razom for Ukraine, Still Strong у партнерстві з БФ «Пацієнти України», проєктом Реабілітація травм війни, Українська асоціація ендоскопічної хірургії голови та шиї, КНП ОКЛ Івано-Франківської обласної ради, Healing The Children North East East, Umana.

Джерело: Пацієнти України

Операції-на-обличчя.jpg