Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

20.06.2024 15:22

Діалогова робоча група з розробки впровадження ветеранської політики з експерткою проєкту «Співдія у відновленні громад» Вікторією Бальцер та представниками громадського суспільства

66741f99dbaf9__1.jpg

Протягом двох днів в нашій громаді відбувались зустрічі діалогової робочої групи з розробки впровадження ветеранської політики з експерткою проєкту «Співдія у відновленні громад» Вікторією Бальцер та представниками громадського суспільства.

Маємо на меті спрямовати зусилля для забезпечення належного рівня підтримки ветеранів війни, демобілізованих осіб, сімей військовослужбовців та полеглих Захисників і Захисниць України та дізнатися про потреби та виклики з якими вони стикаються. Працюємо над тим, щоби узагальнення зібраної інформації, підготовки необхідних документів, роз’яснень, інформаційного наповнення офіційної сторінки Чорноморської міської ради тощо.

Діяти ми маємо за принципом: «Нічого без ветеранів для ветеранів». Саме тому і цей проект також буде реалізовуватися на основі аналізу проблематики та потреб і серед них, зокрема, необхідність у медичному, психологічному, юридичному, інформаційному, освітньому забезпеченні.

Цей захід було проведено ГО «Інститут миру і порозуміння»  в рамках проєкту «Співдія у відновленні громад», та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

b2762f40-acbb-4ad2-ac08-a4f1d95bb8b3.jpg 5828b333-1440-4976-bb2c-ee769b85f729.jpg