Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

27.06.2024 13:52

Творчій вечір Руслана Горового

667d447b53e44__11607053927413774186.jpg

У пʼятницю, 28 червня, Центральна бібліотека їм. І. Рядченка підготувала справжній подарунок шанувальникам українського мистецтва у Чорноморську.

Цього разу до нас завітає на творчій вечір Руслан Горовий з Києва - заслужений журналіст України, автор збірок творів та оповідань, поет, музикант, волонтер. Одним словом, багатогранний митець, який бажає обʼєднати всіх однодумців в одній залі.

Для самого Руслана це перший візит у Чорноморськ, але його цілі доволі конкретні.

«Я знаю, що у вашому місті є мої шанувальники, якщо можна так висловитись, принаймні ті, хто знайомий з моїми творами. Деякі приїжджали на творчі вечори в Одесі, тож настав час і мені завітати до вас. Ми вирішили проводити зустрічі по всій країні з українцями - не лише по паспорту, а й за духом - для яких важливо бачити, говорити один з одним, розділяти єдині цінності. Тож ця зустріч потрібна і мені, я вперше буду читати перед чорноморцями», - каже письменник.

Руслан Горовий привезе із собою збірки своїх книжок, кожен гість зможе придбати примірник з автографом, сфотографуватись з майстром слова та завдати гострі питання.

Чекаємо саме на вас о 16.00 в цей пʼятничний вечір, що обіцяє багато цікавостей та захоплень!

КОЛИ: 28 червня о 16.00

ДЕ: Центральна міська бібліотека

Вхід вільний