Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08.07.2024 16:09

До уваги користувачів автомобільних доріг та громадян!

668be8fc6ad5f__9a6010e-dorogi.jpg

❗З метою збереження мережі автомобільних доріг в Одеській області від передчасних руйнувань, утворення деформацій покриття, сприянню обороні та безпеці, беручи до уваги наявні умови, що створюють загрозу безпеці дорожнього руху на автомобільних дорогах загального користування, спільним наказом начальника Одеської обласної військової адміністрації та командира оперативно-тактичного угруповання «Одеса» від 24.06.2024 р. № 19/15 «Про деякі питання безпеки дорожнього руху та збереження автомобільних доріг в умовах правового режиму воєнного стану», 📅 з 01 липня 2024 року:

1.  Встановлено особливий режим в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування, а також руху транспортних засобів на автомобільних дорогах Одеської області у період з 10.00 години до 20.00 години (далі – особливий режим).

2. На автомобільних дорогах ❌забороняється пересування, в’їзд/виїзд, великовагових та/або великогабаритних транспортних засобів фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь 7 тонн за винятками, встановленими пунктом 3 цього наказу.

3. На автомобільних дорогах ✅дозволити пересування, в’їзд/виїзд транспортних засобів спеціалізованого призначення, транспортних засобів, що здійснюють перевезення:

🔰 Небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці.

🔰 Вантажів, пов’язаних із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

🔰 Військових вантажів, товарів подвійного призначення та/або майна, що використовується для потреб оборони.

🔰 Гуманітарної допомоги.

🔰 Людей.

✅Дозволяється також пересування, в’їзд/виїзд транспортних засобів, що здійснюють міжнародні перевезення вантажів, за умови, що водій вантажного автомобіля (користувач електронної системи) має заброньоване місце в черзі очікування для перетину державного кордону України для автомобільного сполучення засобами електронної системи («єЧерга») за два дні до черги очікування на найближчий час.

 

❗ Отримати більше новин та корисної інформації можливо підписавшись на сторінку Чорноморської міської ради в 👉 Facebook.