Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

28.08.2024 09:01

Шановні представники бізнесу!

4f5fc536-2111-4c62-92eb-96dcac7e4e25.jpg

Ми щиро раді запросити Вас до участі в унікальній Трейд місії «REBIRTH OF UKRAINE” в США, Вашингтон! 🇺🇦🤝🏼🇺🇸

📅 Дати: 23-26 вересня 2024 року.

🎯 Мета: побудувати взаємовигідну співпрацю з міжнародними партнерами над конкретними проєктами в Україні з метою її економічного розвитку.

💡 Фокус сфери: енергія, сільське господарство та аграрні технології, високі технології та аерокосмічна галузь, будівництво та будівельні матеріали (включаючи індустріальні парки, логістику та сміттєпереробку), реабілітація. Додаткові фокус-сфери: освіта, юриспруденція, фінанси.

До участі у місії буде відібрано тільки 50 бізнесів з усієї України, по 7 у кожній з основних фокус сфер і по 5 з додаткових!

💻 У програмі місії: форум, день нетворкінгу та індивідуальних зустрічей В2В, неформальний вітальний вечір, особисті знайомства з представниками делегації, екскурсія по Вашингтону, бізнес-ланчі, коктейль-вечірка, відвідування Smithsonian Museums та інше.

👥 Цільова аудиторія місії: урядові посадовці та представники місцевих органів влади з Сполучених Штатів та України, американський бізнес, венчурні інвестори, імпакт інвестори, фінансові установи, ангельські та корп. інвестори, представники та члени асоціацій та торгових палат, учасники приватного сектору (включаючи керівників відділів планування управління, зовнішніх інвестицій та розвитку бізнесу, а також відділів PR/IR/CSR).

🖇️ Організатори: Mayors` Club Ukraine Economy of Trust Inc., USA, Washington Institute for Business Government and Society.

📋 Умови участі: Для представників бізнесу передбачений організаційний збір. Витрати на подорож організаторами не покриваються.

📥 При реєстрації  до 20 липня 2024 року, ви маєте можливість пройти основний відбір до делегації та подати на отримання візи у серпні організовано у складі делегації.

❗️Не пропустіть шанс долучитися до важливого кроку в напрямку економічного відновлення та розвитку України через міжнародну співпрацю!

ℹ️ Дізнатись більше інформації, а також зареєструватись для проходження відбору, можна за посиланням: https://umeda.com.ua/uk/events/rebirth-of-ukraine-trade-mission-washington-dc-usa/