Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

29.08.2024 13:20

«Енергетична стійкість громад: інструменти забезпечення»

e61bd1f8-238e-4a96-9ec2-607cf4050a02.jpg

Представники нашої громади, а саме заступник міського голови Роман Тєліпов та начальник відділу енергоефективності та грантової діяльності Олександр Корчма, долучилися до важливої ​​дискусії щодо енергетичної стійкості на брифінгу мерів на тему: «Енергетична стійкість громад: інструменти забезпечення». Разом з іншими лідерами громад ми шукали відповіді на актуальні питання сьогодення: як зменшити споживання енергії, впровадити альтернативні джерела та побудувати ефективну систему енергетичного менеджменту.

Енергетична стійкість – це не просто модний тренд, а необхідність розвитку нашої громади. Завдяки новим знанням та інструментам ми зможемо знизити витрати на комунальні послуги, зменшити залежність від централізованого енергопостачання та покращити екологічну ситуацію, зробити свій внесок у збереження планети для майбутніх поколінь.

Дякуємо Проєкту USAID "ГОВЕРЛА" за організацію заходу та можливість обмінятися досвідом із колегами. Разом ми зможемо зробити наші громади більш енергоефективними та незалежними!

2fd32bfc-16c7-4048-8c4c-ab8c69fc5a9f.jpg