Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08.10.2024 11:31

Урочисте відкриття виставки під назвою "Вітрила творчості"

99b16ceb-2007-4320-8b97-94345017b08d.jpg

У Виставковій залі Музею образотворчих мистецтв ім.О.Білого відбулося урочисте відкриття виставки під назвою "Вітрила творчості". Цей захід присвячено Дню українського художника, який відзначатиметься 13 жовтня.

На виставці представлено роботи членів спілки художників Чорноморська. Серед учасників:

Народний художник України, Голова спілки, почесний громадянин Чорноморська Анатолій Горбенко.

Почесний громадянин міста Валерій Прудніков.

Художники: Ксенія Стеценко, Лариса Бєляєва, Андрій Лопатін, Наталя Відова, Нателла Діасамідзе, Наталя Артеменко, Валентина Вербовецька, Оксана Панчишина, Ірина Скорик.

Гості мали змогу насолодитися творами мистецтва, виконаними в різних стилях: від реалізму та народної мальовки до сучасного мистецтва і декоративної стилістики.

Виставку відкрила старший науковий співробітник музею Любов Марієнко, мистецький аналіз творів для публіки провела науковий співробітник музею Олена Сосновська. Вони підкреслили важливість роботи спілки та експонуємих творів в контексті мистецької та культурної складової міста.

Окрасою заходу став виступ талановитої Оксани Панчишиної, яка виконала арію Лаурети з опери Пуччіні також стали яскравим моментом вечора виступи учнів Школа мистецтв ім.Л.М.Нагаєва м.Чорноморська Одеського району Одеської обл.. Чудову творчу атмосферу заходу доповнив ансамбль Sunrise у складі Яромира Фундукьяна, Ксенії Стеценко, Георгія Фундукьяна, Іллі Гіржева, Ангеліни Ружанської та Кирила Тищенко наповнивши залу енергією творчості та позитиву.

Увагу публіки привернув учень театрального класу "Emotion" Захар Луков, який майстерно декламував вірш "Грім" (керівник, викладач Сусана Ісраєлян).

З вітальним словом до митців звернулася начальник Відділ культури Чорноморської міської ради Одеської області Юлія Крістанова, відзначивши важливість мистецтва для розвитку культури та творчості міста.

Ця виставка не лише надихає, але й об'єднує таланти нашого міста, даруючи всім відвідувачам неповторні миті творчого піднесення.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку "Вітрила творчості".

5bb77fb1-1ae9-41b4-897e-17d36fa517fc.jpg