Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

01.07.2022 17:39

🕯2 липня в Одеській області оголошено днем жалоби за загиблими у Білгород-Дністровському районі для вшанування пам’яті мирних жителів, які загинули внаслідок ракетних ударів, вчинених російською армією.У цей день, на знак скорботи за загиблими приспустять Державний прапор на будинках і спорудах органів місцевого самоврядування, підприємств тощо. Також необхідно утриматись від проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань,внести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач.

default-for-import.jpg

2 ЛИПНЯ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ОГОЛОШЕНО ДНЕМ ЖАЛОБИ ЗА ЗАГИБЛИМИ У БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОМУ РАЙОНІ

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко підписав розпорядження про оголошення 2 липня Днем жалоби в Одеській області для вшанування пам’яті мирних жителів, які загинули в наслідок ракетних ударів, вчинених російською армією в Одеській області.

Відповідно до розпорядження, у цей день, на знак скорботи, за загиблими приспустять Державний прапор на будинках і спорудах органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій.

Також 2-го липня в Одеській області необхідно утриматись від проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань, внести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач на регіональному та місцевому рівнях.