Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

11.08.2022 16:43

До уваги мешканців с.Малодолинське!

62f50b19414c3__Сайт-превью-(13).png

Шановні  мешканці села Малодолинське!

Типовими правилами благоустрою території населених пунктів  та Законом України «Про благоустрій населених пунктів», визначено, що власники домогосподарств повинні утримувати власні земельні ділянки та прилеглу до них територію у чистоті, додержуватися правил санітарного стану, та за власний рахунок вивозити сміття, яке утворюється в результаті життєдіяльності, шляхом укладення  індивідуальних договорів з компаніями, які мають дозвіл на збір та вивіз сміття.

Неодноразово наголошувалось про недопущення утворення стихійних звалищ, але на жаль деякі мешканці все ж нехтують правилами благоустрою.

Звертаємося до всіх мешканців: укладайте договори на вивіз сміття, не викидайте сміття на вулиці, сусідніх ділянках або майданчиках, адже своїми діями ви утворюєте стихійні сміттєзвалища, які наносять шкоду навколишньому середовищу та людям.

Для власників домогосподарств, які не укладають договори на вивіз сміття та виносять сміття на адміністративну територію села, передбачена адміністративна відповідальність згідно ст.152 КУпАП.

Тож будемо разом відповідальними та зробимо наше село чистішим та приємним для проживання!

Малодолинська сільська адміністрація.