Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

02.09.2022 13:35

ЗАПЛАНУВАЛИ - СТАРТУВАЛИ!

6311de2a16bb5__1.png

Вчора, 1 вересня, в безпечному приміщенні ТРЦ «Нептун» знані колективи і численні гуртки Центру ПО представили свою творчість батькам та дітям, щоб юні чорноморчани могли обрати заняття до душі.

Увесь простір паркінгу перетворився на територію дитячої творчості. Алея Майстрів зустрічала гомінку людську течію розмаїттям майстер-класів з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтв, презентуючи для них свій досвід та знання.

Опісля на імпровізованому сценічному майданчику відбулась демонстрація вокальних та хореографічних здібностей. Плавно та феєрично змінювали один одного вихованці творчих гуртків: «Сяйво», «Сузір'я», «РитМікс», «Аміна», «Мафія» «Мозаїка», «Веснянка», «Жар-птиця». Яскраві костюми вражали розмаїттям кольорів та образів: своєрідна демонстрація батьківської уваги та любові до дітей. Адже не секрет, що саме завдяки батькам позашкільна освіта може дати дітям міцний базис творчої підготовки та розвитку.

Гості насолоджувались звучанням дитячих голосів та спілкуванням один з одним.

Дітлахи пішли з зустрічі не з порожніми руками, а з власноруч зробленими поробками та щирими усмішками

Без сумніву, творчий захід вихованців та педагогів Центру вкотре продемонстрував, що позашкілля було і залишається невичерпним джерелом творчості, таланту і натхнення.

Захід завершився та двері закладу завжди залишаються відчиненими. Тож долучайтеся до позашкільного життя, яке, як завжди, яскраве, сповнене приємних, нових вражень та цікавих знахідок.

Велика вдячність адміністрації ТРЦ «Нептун», в особі Maxim Kalyak, за гостинність.

Відео за посиланням: https://www.facebook.com/100010077641922/videos/1252870488807695?idorvanity=264719462243730