Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

12.09.2022 13:16

День фізичної культури та спорту України

631f07e02ecb7__306151348_5279852398780715_2138828035427931190_n.jpg

Щорічно у другу суботу вересня вся Україна вітає з Днем фізичної культури та спорту України спортсменів, тренерів, усіх фахівців галузі фізичної культури і спорту, всіх прихильників фізкультурно-спортивного руху та здорового способу життя.

Центральна міська бібліотека ім. І.Рядченка приєднується до привітань, та в свою чергу представила книжковий спортивний вернісаж «В моді здоров’я і спорт» та організувала чудову зустріч юних чорноморців та їх батьків з яскравими, талановитими, неймовірними представниками спортивного життя Чорноморська.

В заході взяли участь:

- Депутат Чорноморської міської ради, голова постійної депутатської комісії з питань культури, освіти,охорони здоров’я, спорту та справ молоді, президент спортивного клубу «Катана», віце-президент Української федерації карате Олександр Тонкошкур;

- Заслужений майстер спорту України з карате, член національної збірної команди України, сильна та красива Аніта Сєрьогіна;

- Фіналіст параолімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро,багатократний призер і чемпіон Європи,заслужений майстр спорту України, інструктор з фізичного виховання міського Центру Соціально-Психологічної Реабілітації "Райдуга" Андрій Онуфрієнко.

- Віце-президент Федерації легкої атлетики м. Чорноморська, координатор представництва СпівДія Хаб Одещини Павло Пересунько.

Говорили про витримку у спорті, про карате та легку атлетику, про олімпіади і довгу дорогу до перемог. А також, перевірили наших юних чорноморців на міцність запропонувавши взяти участь у рухливій розминці.

Будьте здоровими та модними!