Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

14.09.2022 08:21

Роботи на каналізаційних мережах

6321658dc3812__111.jpg

🚧Працівники дільниці з обслуговування каналізаційних мереж   КП“Чорноморськводоканал” для забезпечення стабільного водовідведення продовжують роботи, сумісно з підрядною організацією, по відновленню зруйнуваної ділянки каналізаційного трубопроводу Ду-400мм (по вул.Олександрійській).

Оперативно зробили розкопку  на аварійній ділянці каналізаційної труби, мережу промили від затору, прибрали уламки бетону. Наразі проводяться роботи з санації трубопроводу Ду- 400мм трубою Ду- 300мм.

👷‍Втім ще надходять заявки від мешканців, щодо прочищення забитих прибудинкових каналізаційних колодязів. Причини заторів незмінні — скинуті  овочі та фрукти, ганчірки, іграшки.

👨‍🔧Прохання до всіх мешканців - Каналізація не смітник! Поважайте працю інших людей та бережливіше ставтеся до природного середовища! Адже все, що ви скидаєте в каналізацію — фахівці водоканалу намагаються очистити, утилізувати.

🚧Крім того щодня фахівці бригад 🚰АВР опрацьовують звернення від мешканців та виконують аварійно-відновлювальні роботи на водопровідних мережах міста, сіл та селищ. Так від початку вихідних працівники бригад оперативно ліквідували витоки - на абонентському вводі (с.Бурлача Балка), також на водогоні в місті (вул.Олександрійська).