Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

14.09.2022 16:02

Своєчасно сплачені рахунки - стабільна робота водоканалу! Подяка всім споживачам хто сплачує постійно!

6321d163eee0a__301554237_5279815375400227_2605267077143976588_n.png

💖Сплати за воду – наблизь перемогу! КП «Чорноморськводоканал» нагадує споживачам про важливість своєчасно сплатити за спожиті послуги з 🚰водопостачання та 🧪водовідведення .

🌞Що може бути простіше, здається, просто відкрив кран – і з нього вже тече 💧вода…

Насправді ж, підготовка питної води та її транспортування в будинок споживача потребує величезних зусиль. В тому числі, і фінансових.

Багато містян та мешканців сіл вчасно сплачують за спожиту воду і в повному обсязі — величезне Дякуємо!

Саме завдяки 💖Вам, платникам, ми маємо змогу забезпечувати безперервні процеси з додаткового знезараження 💧питної води, очищення стічних вод, здійснювати 🚧аварійно-відновлювальні роботи, ремонти водопровідних та каналізаційних мереж, проводити заходи по підготовці підприємства до осінньо-зимового періоду, обслуговувати енергетичне обладнання, надавати консультативні послуги в абонентських відділах мешканцям, здійснювати контроль за якістю та безпечністю питної води, та артезіанських свердловин.

Станом на 1 вересня 2022 року заборгованість містян за послуги водопостачання та водовідведення складає понад 30 мільйонів. Тому ми нагадуємо нашим споживачам, НАСКІЛЬКИ важливо СЬОГОДНІ вчасно платити за спожиті послуги!

🙋Споживачі, які знаходяться у скрутному фінансовому положенні, мають можливість укласти  Договір з реструктуризацїї боргу, з подальшою сплатою частинами - терміном  до 24  місяців. Укласти його можна в абонентських відділах водоканалу 👩‍💼. 

💖🇺🇦Пам’ятайте, оплата за отримані послуги – це наш СПІЛЬНИЙ обов’язок. Лише разом, ВИ і МИ робимо все можливе, щоб місто і надалі було забезпечене якісним та безперебійним водопостачанням та водовідведенням.