Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19.09.2022 13:24

Захоплива поїздка в етнопарк Нью Васюки

632843d1c31e0__maxresdefault.jpg

16 вересня в 🐴 етнопарку «Нью-Васюки» було весело та гамірно, адже на його території відбувалося захопливе дійство – зоологічний квест для вихованців еколого-натуралістичного напряму та внутрішньо переміщених дітей.

Захід провели керівники гуртків екологічного відділу Центру ПО м. Чорноморська: Лебедєва Л.М., Діасамідзе О.О., Місяць Т.П., Данилко І.О., Бодян-Постойко Л.В., які підготували цікаві завдання на ознайомлення з різноманітністю тваринного світу, їх способу життя та звичок, а також цікаві загадки та ребуси про них.

Заздалегідь сформовані команди 🙋‍♀️🙋‍♂️ наввипередки отримували завдання на зупинках, знаходили правильні відповіді, дізнавалися про наступну зупинку та поспішали її знайти.

Нестандартний та пізнавальний похід був сповнений завзяття та цікавості, адже ніщо так не подобається допитливим дітям, як брати участь у заходах, де потрібно продемонструвати логіку, обізнаність, кмітливість, вправність, щоб першими дійти до фінішу.

Завершився захід частуванням від закладу. Усі їли смачний плов та пили солодкий чай.

Висловлюємо подяку міському голові Василю Олександровичу Гуляєву за прекрасно проведений час, радісні очі та щирі усмішки як дітей, так і їх батьків.

 

Відео за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=Zu1_XiLjFRg