Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

28.09.2022 13:30

День усиновлення❗

63342303ddf57__5d91b5c320348172836093.jpeg

Усиновлення дитини – благородна, свята справа. Символічно, що цей день припадає на велике православне свято Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. ✨


Хоча захист прав та інтересів дітей 🤾‍♂️🤸‍♂️ є одним із пріоритетів державної політики України та соціального захисту, ніхто і ніколи не зможе замінити домашнього затишку, лагідних материнських слів, надійного батьківського плеча, бо саме в родині закладаються та формуються життєві цінності.


Шановні усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги і вдячності з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними діти. Хай щедрість та милосердя Ваших душ заради дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця! Зичимо всім здоров’я, добра та благополуччя!