Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30.09.2022 15:15

❗Засідання робочої групи з питань міжнародного співробітництва та залучення інвестицій

6336def399ec7__1.jpg

Відбулось чергове засідання робочої групи з питань міжнародного співробітництва та залучення інвестицій 💰, на якому обговорювалось питання щодо створення Молодіжного центру в Чорноморську.

Нагадаємо, що Чорноморську міську територіальну громаду у 2021 році було обрано переможцем в конкурсі 🏆 «Молодь ТуТ: створи громаду молодіжних перспектив», що впроваджується за фінансової підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukrraine), Міжнародним республіканським інститутом Making Cents International (MCI) та IRI Zinc Network в рамках реалізації Програми «Мріємо та діємо».

До обговорення долучився міський голова, представниця програми «Мріємо та діємо» - Ірина Ткаченко, регіональна координаторка в Одеській області в IREX in Ukraine Євгенія Генова, голова правління в NGO Youth Platform \ ГО «Молодіжна Платформа» Захарій Ткачук, представники ініціативних груп молоді Чорноморська, які вже тривалий час беруть активну участь в адвокаційних компаніях в межах програми.

Дуже приємно, що молодь громади, в ці важки для нашої країни часи, згуртувалась та сприяє 📚 творчому розвитку молодих людей, громадянській освіті, популяризації здорового способу життя, волонтерству, підвищенню рівня мобільності молоді тощо. Тим самим виводять наше місто на новий рівень.

6336de338fe33.jpg