Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30.09.2022 15:55

Привітання з Всеукраїнським днем бібліотек!

6336e7ff676c0__1.jpg

Дорогі читачі, друзі та партнери бібліотек! Найдорожчі колеги – бібліотекарі! Щиро вітаємо вас з Всеукраїнським днем бібліотек! 💙💛

📚 Фахівці бібліотечної справи віддано та професійно передають свої знання українцям, маючи безперечний внесок в освіченість населення. Їх пізнанням в літературі можна тільки позаздрити, тому вони завжди допоможуть обрати книжку для дозвілля чи то навчання.

Наголошуємо, що бібліотекар – це професія, яка пов’язана не просто з просвітою дітей та дорослих. Це дійсно високоосвічені люди, експерти, яких об’єднує любов до читання. Бібліотекарі роблять чималий внесок в підвищення кількості читаючої кількості населення, допомагають розвивати критичне мислення у відвідувачів.

Регулярне поповнення бібліотечних фондів, гідні умови для бібліотекарів, оновлення самих приміщень бібліотек, їх трансформація та запуск креативних хабів – постійний розвиток бібліотек нашої громади.

Бажаємо Вам зберігати найкращі людські риси – мудрість, терпіння, любов та поєднувати їх з професійними якостями. Миру, щастя і добробуту!

Вітаємо колективи Централізованої бібліотечної системи м. Чорноморська Одеського району Одеської області (директор – ЛЕЩЕНКО ЄВГЕНІЯ) та  КЗ «ШКОЛА МИСТЕЦТВ ім. Л.НАГАЄВА Чорноморська Одеського району Одеської області» (директор – КАРАВАНСЬКИЙ ОЛЕГ) з нагородженням Почесними грамотами Одеської районної військової адміністрації:

🔹 за  сумлінну працю, збагачення культурного життя і культурних традицій, значний внесок у розбудову бібліотечної справи міста, впровадження новітніх бібліотечних технологій, креативність у роботі в он-лайн-режимі під час воєнного стану та з нагоди святкування Всеукраїнського дня бібліотек колектив,

🔹 за високу професійну майстерність, творчі досягнення,  формування високих естетичних потреб підростаючого покоління, сталого підвищення позитивного іміджу закладу в мистецькому просторі України, реалізацію культурних проектів, збагачення культурних традицій краю та з нагоди святкування Всеукраїнського дня вчителя колектив.

Також, колектив Централізованої бібліотечної системи м.Чорноморська Одеського району Одеської області нагороджено Почесною грамотою Одеського обласного департаменту культури, національностей та релігій, охорони об’єктів культурної спадщини.

6336e7a3c6236.jpg 6336e7a3d58ff.jpg