Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

17.10.2022 16:16

Звіт депутата Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Ковальчука В. про проведену роботу за період з жовтня 2021 року по жовтень 2022 року

634d56182517d__633c136127f9a__63369d4c36817__Chornomorsk_prapor.png

Інформація щодо роботи у міській раді та у постійній комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян.

За період з жовтня 2021 року по жовтень 2022 року відбулось 12 пленарних засідань сесій міської ради, на яких прийнято 374 рішення (із врахуванням земельних питань). Я був присутній на 11 засіданнях. Також за звітній період проведено 8 засідань  постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, головою якої я є. На даних засіданнях комісії було розглянуто 45 питань. Слід відмітити, що усі проєкти рішень міської ради, які були розглянуті на комісії в подальшому були прийняті міською радою. Серед найважливіших рішень, які попередньо були розглянуті на очолюваній мною комісії, необхідно відмітити питання щодо реструктуризації заборгованості за спожитий природній газ та надання дозволу для укладання договору на поставки газу для початку опалювального сезону.   

Також приймав активну участь у комісії з розгляду заяв щодо отримання матеріальної допомоги.

Інформація щодо роботи на окрузі та з виборцями.

За мною закріплений округ  № 20 (вулиці Парусна 2, 2а, 3а, 4, 4а, 6, проспект Миру 30, 32). На жаль, через повномасштабне вторгнення російської федерації виконати заплановані роботи з благоустрою та капітальних ремонтів на окрузі в поточному році не вдалось. Але деякі питання такі, як санітарна обрізка дерев, вдавалось вирішувати.

Після розпочатої росією війни проти нашої держави намагався всебічно надавати допомогу своїм виборцям: гуманітарна допомога, складання актів умов проживання для надання матеріальної допомоги. Активно взаємодіяв з благодійним фондом «Співдія».

Разом з мешканцями проводив огляд підвальних приміщень будинків, які можливо використовувати як укриття, здійснювали заходи з приведення у належний стан бомбосховища по пр. Миру, 30 (виставкова зала музею).   

 

Депутат міської ради                                                   В. КОВАЛЬЧУК