Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

21.10.2022 16:43

Засідання сесії Чорноморської міської ради

6352a2445440f__123.png

25 жовтня 2022 року о 15.00 в приміщенні 🏢 міської ради відбудеться засідання сесії Чорноморської міської ради. Для розгляду рекомендовані такі питання:

🔹 Про виконання бюджету Чорноморської міської територіальної громади за  9 місяців  2022 року.
🔹 Про надання згоди на прийняття об’єкта державної власності у комунальну власність Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області.
🔹 Про внесення змін до структури та штатного розпису комунальної установи «Муніципальна варта» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, затверджених рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 18.06.2021 № 77-VIII.
🔹 Про затвердження статуту комунальної установи «Муніципальна варта» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області в новій редакції.
🔹 Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 12.03.2016 № 67-VІI «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату виконавчих органів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області» (зі змінами та доповненнями).
🔹 Про затвердження положення про відділ взаємодії з правоохоронними органами, органами ДСНС, оборонної роботи виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області в новій редакції.
🔹 Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області майна  в рамках Проєкту "Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування" ("ГОВЕРЛА").
🔹 Про затвердження статутів комунального   некомерційного  підприємства «Стоматологічна поліклініка міста Чорноморська» Чорноморської  міської  ради Одеського району Одеської області та комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області в новій редакції.
🔹 Про затвердження Положення про платні медичні та немедичні послуги, які надаються комунальними некомерційними підприємствами  галузі  охорони здоров'я Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, в новій редакції.
🔹 Про надання комунальному некомерційному підприємству «Чорноморська лікарня» Чорноморської   міської   ради  Одеського району Одеської області згоди на списання  майна.