Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

01.11.2022 10:23

Звіт депутата перед виборцями Чорноморської територіальної громади

6360d8103f2aa__635b8d200b600__6358dba80a57f__635779bdb4c1b__6356695f6b32e__111.png

Я, Тонкошкур Олександр Олександрович, обраний депутатом Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області у єдиному багатомандатному виборчому окрузі від Одеської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

Звітуюсь перед вами за поточний рік виконання своїх обов’язків депутата у раді та в її органах, до яких було обрано, а також про свою роботу у Чорноморської міської територіальної громади.

У зв'язку з повномасштабною агресією російської федерації на території України та запровадженням військового стану, призупинив заплановану ремонтно-будівельну  роботу на територіальному окрузі та переніс виконання багатьох питань стосовно соціально-економічного та культурного розвитку Чорноморської територіальної громади.

З першого дня військового стану не покидав територію чорноморської громади, був поруч з мешканцями та почав необхідну діяльність щодо оборони міста та допомоги громадянам,  та Збройним силам України.

Приймав  участь у всіх засіданнях та нарадах міської ради, стосовно оборони міста та збереження соціально-економічного стану спрямованого на життєдіяльність Чорноморської територіальної громади.

У першому півріччі прийняв участь у сесіях міської ради, на яких голосував за прийняття важливих рішень, зміни і затвердження до міських цільових програм та інших питань  необхідних для безпеки та соціального захисту  Чорноморської територіальної громади під час військового стану.

Разом з головою фракції політичної партії «Слуга Народу» Чорноморської міської ради – Чегаринською К.В., організував волонтерський штаб «Чорноморськ переможе», громадської організації «Гідність», який  увійшов до єдиного координаційного гуманітарного штабу при виконавчому комітеті ЧМР Одеського району  Одеської області.

Залучили діяльність штабу до необхідних служб органів виконавчої влади Чорноморської міської ради та співпрацю з благодійними, громадськими організаціями спрямованими на гуманітарну допомогу ЗСУ, населенню та тимчасово переміщеним особам.

Штаб розташували у приміщенні публічно-спортивного центру ДП МТП «Чорноморськ», вул. Праці 2,  для необхідного функціонала та зберігання гуманітарного військово-тактичного та технічного обладнання, харчових продуктів, гігієни, тощо.

З кінця лютого місяця  по сьогоднішній день, особисто з іншими волонтерами штабу здійснюю гуманітарну допомогу для ЗСУ, які розташовані на території Чорноморської міської громади та інших суміжних районах Одеської, Миколаївської та інших областей.

Завдяки організації штабу «Чорноморськ переможе» здійснюю гуманітарну допомогу тимчасово переміщеним особам, мешканцям міста з особливими потребами та обмеженими здібностями, інвалідам, літнім одиноким людям, а також багатодітним сім’ям та непрацюючим особам.

Шановні мешканці Чорноморської територіальної громади!

У своєму звіті надав необхідну інформацію щодо виконання своїх обов’язків  як депутата Чорноморської міської ради, до яких особисто був залучений та мав можливість впливати на стан речей протягом цього року під час війни.

На наступний рік продовжую використовувати свої права депутата у раді та її органах, для вирішення важливих питань, відкритий для необхідного діалогу та допомоги мешканцям нашого міста разом з депутатською фракцією політичної партії «Слуга Народу».

Нажаль, військова агресія з боку російської федерації продовжується. У цей непростий час для нашої країни та міста, вважаю за необхідне бути поруч з народом України та вести необхідну боротьбу за перемогу нашої нації та вільного народу над загарбниками. Слава Україні!

 

З повагою,

Депутат Чорноморської міської ради

Одеського району Одеської області                                                           Тонкошкур О.О.