Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

04.11.2022 08:42

Звіт перед виборцями про роботу депутата Чорноморської міської ради VIII скликання Романенко Ганни Валеріївни

6364b493c9b7d__6360d8103f2aa__635b8d200b600__6358dba80a57f__635779bdb4c1b__6356695f6b32e__111.png

Я, Романенко Ганна Валеріївна, обрана депутатом Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VІІІ скликання, від політичної партії «Розумна Сила», відповідно до ст.16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», звітую про свою депутатську діяльність у раді та її органах.

У звітному періоді, я взяла участь у 10 пленарних засіданнях Чорноморської міської ради, на яких були розглянуті питання соціального забезпечення вразливих верств населення, територіальної оборони, медичного обслуговування населення, управління комунальною власністю, податкові питання що віднесені до компетенції місцевих рад, питання організації роботи та розширення переліку послуг, що надаються центром надання адміністративних послуг у м.Чорноморську, важливі питання із забезпечення опалювального сезону 2022-2023рр. та ряд інших питань, прийняття яких забезпечує життєдіяльність міста у цей важкий для усієї країни період. Крім того, як заступник голови постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, працювала в засіданнях комісії, якою були розглянуті 45 питань та надані рекомендації, які, в свою чергу, були підтримані міською радою.

За мною, як за депутатом, закріплений 26 округ, який включає в себе багатоквартирні будинки, розташовані за адресами: вул. Парусна 11, 12, 13, 13/1, 15, 16, 17, 18, 20, вул. Віталія Шума, 2А, 2Б, 2В, 2Г.

З огляду на повномасштабне вторгнення російської федерації, введення військового стану в Україні та пов’язані з цим обмеження, довелось перенести виконання запланованих робіт з благоустрою та ремонтних робіт на окрузі. Проте, я продовжую проводити особисті прийоми громадян, під час яких надаються роз’яснення та консультації. Зокрема, й за результатами проведених таких прийомів, мною були підготовлені та направлені відповідні депутатські звернення. Крім того, мною проведені обстеження соціально-побутових умов мешканців міста зі складанням відповідних актів, за результатами яких нужденні мешканці отримали матеріальну допомогу.

Додатково зазначу, що з перших днів війни я активно беру участь у роботі волонтерського штабу «Чорноморськ переможе» разом з небайдужими й ініціативними колегами-депутатами, мешканцями нашого міста та за сприянням ГО «Гідність».

Наш штаб був включений до Єдиного координаційного гуманітарного штабу при виконавчому комітеті ЧМР Одеського району Одеської області та забезпечує гуманітарною допомогою цивільне населення, осіб, які постраждали від військової агресії та опинились у скрутному матеріальному становищі, внутрішньо переміщених осіб та осіб з інвалідністю. За плідну волонтерську діяльність  була відзначена подякою міського голови, а наш волонтерський штаб «Чорноморськ переможе» неодноразово отримував подяки за підтримку та допомогу Збройним силам України безпосередньо від отримувачів такої допомоги.

Продовжую працювати на перемогу та для громади м. Чорноморськ.

Прийом громадян проводиться кожну третю середу місяця за адресою: м. Чорноморськ, вул. Олександрійська, 24, попередній запис за телефоном 0952794403.

Також звернення можна надіслати на електронну адресу a.romanenko@ua.fm.

 

З повагою,

Депутат Чорноморської міської ради

Одеського району Одеської області                                            Ганна РОМАНЕНКО