Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

11.11.2022 09:57

До уваги підприємців міста Чорноморська!

636e0130d68cf__ec700.jpg

Бізнес – це економічний фронт України. Підприємці Одещини активно надають допомогу ⚔ Збройним силам України, медичним закладам та внутрішньо переміщеним особам. При цьому бізнес продовжує працювати в складних умовах, створювати робочі місця, сплачувати податки та планувати експорт своєї продукції до Європейського Союзу, США та інших країнах світу.

На сьогодні, через удари по об’єктах інфраструктури та об’єктах енергетичної сфери, ворог намагається паралізувати життя в нашій країні. В той же час за оцінками експертів втрати від масштабних тривог, що тривають на протязі робочого дня, обраховуються щонайменше у 💰 7,5 млрд грн втрат для ВВП.

Кожен підприємець відчув на собі ці втрати: працівники не можуть виконувати свою роботу, як наслідок відсутній товар для реалізації та отримання доходу. І в той же час роботодавець повинен сплачувати заробітну плату та податки.

Об’єднання організацій роботодавців Одеської області вже формує запит до Кабінету міністрів України, Міністерства економіки України та до Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики щодо необхідності запровадження механізмів в законодавстві, направлених на збереження діяльності підприємств України в складних воєнних умовах, та звертається до підприємців Одещини з проханням надати своє бачення вирішення ситуації щодо відпрацювання простою підприємства під час тривоги на 💻 електрону пошту: ooor@savebusiness.com.ua

Термін до 14 листопада 2022 року.

Контактна особа – виконавчий директор Об’єднання Ігор Дубчак (тел.: +38097 861 94 36)

Об’єднуємось заради Перемоги! 💙💛