Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16.11.2022 08:42

Отримали рахунки — не зволікайте з оплатою!

6374878dbabf5__301554237_5279815375400227_2605267077143976588_n.png

👪Кожного місяця ми всі сплачуємо за спожиті комунальні послуги: електроенергію, водопостачання, водовідведення, телебачення, інтернет, вивіз сміття, теплопостачання. Нагадуємо споживачам послуг 🚰 КП «Чорноморськводоканал» - сплатити за послуги з водопостачання та водовідведення можна не пізніше 20 числа місяця, що настає за розрахунковим.

Так в листопаді місяці сплачуємо за послуги спожиті у жовтні - відповідно до рахунку на оплату послуг з 💦централізованого водопостачання та 💦централізованого водовідведення, так як на початку кожного звітного місяця рахунки за спожиті послуги формуються абонентськими відділами КП “Чорноморськводоканал” та надаються споживачам у термін до 10 числа (листопада).

📩Рахунки та інформаційні листи вам доставляють контролери, яких ви можете знати й особисто. Завжди маєте можливість звернутися до контролера, якщо виникли  запитання по показанням, роботі приладу обліку, щодо терміну повірки, тарифам. 👩‍💼Фахівці абонентських відділів завжди допоможуть, в межах своєї компетенції нададуть відповіді на запитання, проконсультують. Також маєте можливість для вирішення питань прийти на особистий прийом до керівників відділів та начальника служби Водозбуту у визначений час.

🙋‍♀️Шановні чорноморці, розраховуємо на Ваші щомісячні оплати за отримані послуги! Зробіть внесок у нашу спільну Перемогу!

КП “Чорноморськводоканал” повідомляє всіх мешканців громади про важливість, доцільність та необхідність сплати за спожиті житлово-комунальні послуги, особливо в умовах воєнного стану.

🧰Сплачуйте за послуги, враховуючи фінансові можливості вашої сім’ї. Будь-яка сплата, хоч би й часткова,  важлива для підтримки нашої міської системи водопостачання та водовідведення, так ми зможемо отримати необхідні ресурси для проведення аварійних, відновлювальних робіт, сплатити за електропостачання, здійснювати подальшу підтримку діяльності підприємства, відповідно надавати послуги мешканцям громади безперебійно.

Для зручності по оплаті можете скористатися будь-яким способом:

✅так на сайті https://cvk.od.ua пропонуємо використовувати онлайн- сервіси:

✅  Ощад 24/7, ✅  ГЕРЦ, ✅ MTB BANK, ✅ portmone.com,  ✅ Privat 24, ✅ City 24.

Також для зручності мешканців в адміністративній будівлі Водоканалу встановленийTitle: ✅  термінал самообслуговування по оплаті комунальних платежів (за водопостачання та водовідведення без комісії банку), ще сплатити за водопостачання та водовідведення можна у Title: ✅відділеннях Укрпошти міста та сіл.

🌞Пам’ятайте, що при оплаті необхідно вказати повну інформацію (особовий рахунок, прізвище споживача та адресу), для зарахування такої оплати саме на Ваш особовий рахунок.

Працюємо задля Вас і з любов’ю до України! 🇺🇦