Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

18.11.2022 10:54

Дослідження: Оцінка потреб підприємств

637749780eb94__Записатиктоавопеа.PNG

💼Ринок праці зараз суттєво відрізняється але досить важливо гнучко та швидко відреагувати на ці зміни, отримати актуальні дані про потреби ринку праці.


Зараз ми про важливе, як змінити зміст професійного навчання, як дійсно показати, хто нам потрібен? Які кваліфікації, навички, які проблеми у взаємодії з закладами освіти тощо.
Федерація роботодавців України у партнерстві з EU4Skills та job-порталом GRC.UA продовжує опитування підприємств, бізнесу щодо наявного дефіциту кваліфікованого персоналу, актуальних вакансій та проблем, потреб у навчанні!


Будь ласка, приділіть увагу. Ваша участь в опитуванні є дуже важливою, оскільки надана інформація допоможе визначити актуальні потреби бізнесу📊📈 та необхідні напрямки для підготовки та подальшого розвитку персоналу👩‍💼👨‍💼. Результати опитування будуть використані виключно в узагальненому вигляді з метою обґрунтування обсягів та удосконалення програм навчання молоді та дорослих.


До відома: всі надані Вами відповіді конфіденційні. Вони будуть використані тільки в статистичних цілях і не будуть передаватись ніяким іншим установам, організаціям або третім
особам.


Про результати дослідження ви будете проінформовані.


Взяти участь у дослідження можна за посиланням👇
https://inpoll.org/logon.php?mass=1&code=0x7GVjrKAOWPMWoF8qTRnwzeBkvaNMl6&lang=ukr


Заздалегідь дуже вдячні за Ваш час і зусилля, які Ви присвятили на участь в опитуванні. Ваші відповіді сприятимуть повноті та об'єктивності дослідження.