Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

15.12.2022 11:25

Інформація щодо оплати за послуги з водоппостачання та водовідведення

639ae863f2c2d__ВЧАСНА-СПЛАТА.jpg

Вітаємо, друзі! 👩‍Українці стали міцніші та згуртованіші. У важкі часи – люди завжди об’єднуються, щоб здолати перепони та досягти мети, бо є заради кого: найрідніших, сім’ї, родичів, друзів.  Маємо вірити, що здолаємо того клятого ворога і переможемо!

І тому 👷‍водоканалівці Чорноморська щодня на своїх робочих місцях продовжують виконувати роботи по водопостачанню, усуненню аварій та поривів на водопровідних мережах, прочищенню каналізаційних мереж та колодязів, очищують стічні води, адже сьогодні необхідно і важливо мати водопостачання та водовідведення, світло та тепло в наших оселях. 👨‍🔧 Всі бригади аварійно-відновлювальних робіт виконують ще і поточні ремонти.

Завдяки Вашим своєчасним сплатам водоканал має можливість і надалі забезпечувати містян водою та водовідведенням.

Просимо  всіх хто отримав рахунки на оплату послуг і має ☝️фінансову можливість сплатити за воду можете це зробити любим зручним для Вас способом - на сайті підприємства КП “Чорноморськводоканалу” (https://cvk.od.ua) розміщені такі платіжні системи ☝️ в термін до 20.12.2022 року:

💙Ощад 24/7, ГЕРЦ, MTB BANK, portmone.com, Privat 24, City24;

💙термінали самообслуговування (без комісії банку) встановлені та працюють(за наявності світла та інтернету) за адресами: проспект Миру, 41-а, вул.Торгівельна 2-а; вул. Олександрійська, 2-б;

💙в чат-боті в Телеграм-каналі https://t.me/cvk_od_bot (сплатити за рахунком);

💙також можна сплатити у відділеннях Укрпошти міста та сіл громади.

🇺🇦 💖 Щодня працюємо для Вас і з вірою в скорішу Перемогу!