Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

26.12.2022 16:55

Звіт депутата Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Андрія Кобельницького перед виборцями

63a9b67711433__636e06c58098f__123.png

Я, Кобельницький Андрій Миколайович, обраний депутатом Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області у єдиному багатомандатному виборчому окрузі від Одеської обласної організації Політичної партії «Слуга Народу» на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року. Відповідно до ст.16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» звітую про свою депутатську діяльність у раді та її органах за 2022 рік.

З жовтня 2021 року по грудень 2022 року (включно) відбулось  шістнадцять засідань сесій ради, з яких я був відсутній на одному засіданні за станом здоров’я. На проведених засіданнях було прийнято багато важливих питань та соціальних програм.

До 11 листопада 2022 року входив до складу постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян. На даний час я - заступник голови постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності. Жодного засідання комісії мною не було пропущено.

Згідно з умовним розподілом території нашої громади  на округи за мною закріплені наступні адреси: вул. Олександрійська 20, 20а, 21, 22, 23, 23а, 24; вул. Парусна 8. Систематично проводжу зустрічі з мешканцями свого округу.  Моїми зусиллями були пришвидшені роботи зі встановлення котушки електромагнітного гальма у будинку по вул. Олександрійська, 24. Після звернення громадян щодо проблемних питань функціонування  бювета за адресою: Парусна, 4а, мною було подано звернення до  КП «Чорноморськводоканал» завдяки чому були проведені наступні роботи по даному об’єкту:

  • замінені  картриджі;
  • підготовлений антисколат;
  • налаштовані та перевірена робота обладнання;
  • виконаний підйом насосного обладнання свердловини та замінений  електродвигун;
  • проведена періодична дезінфекція та промивка накопичувальних ємностей;
  • встановлений додатковий кран для розбору води, що зменшило черги тощо.

       На окрузі  проведені та проводяться поточні ремонти і технічне обслуговування  водопостачання, теплопостачання, водовідведення, електропостачання та освітлення.

У зв’язку з повномасштабним вторгненням російської федерації на територію України та запровадженням військового стану вимушено були призупинені заплановані капітальні ремонтно-будівельні роботи. Однак, було розглянуто  та підтримано багато питань щодо оборони міста та збереження напрацьованих соціальних програм.

З перших днів  повномасштабного вторгнення та по теперішній час проводжу спільну діяльність зі штабом «Чорноморськ переможе», громадською організацією «Гідність». Допомагаю мешканцям свого округу з особливими потребами та обмеженими здібностями, особам з інвалідністю, літнім одиноким людям, багатодітним сім’ям та непрацюючим особам, а також внутрішньо переміщеним особам  отримати гуманітарну допомогу. Особисто як волонтер від штабу «Чорноморськ переможе» проводив роздачу гуманітарної допомоги безпосередньо на території свого округу.

Чекаю ваших запитів чи побажань кожен другий четвер місяця в приймальні  ПП «Слуга Народу» за адресою: м. Чорноморськ, вул. 1 Травня, 3, каб.100 КП «Райдуга» 1-й поверх чи по телефону 095-653-30-30.