Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

28.12.2022 08:24

Звіт депутата Чорноморської міської ради VІІІ скликання Демченко Оксани Юріївни за 2022 рік

63abe1b7c9963__63aaa2f8084e7__63a9b67711433__636e06c58098f__123.png

У своїй депутатської  діяльності керуюсь Конституцією України, Законами України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про звернення громадян», Регламентом Чорноморської  міської ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутатів та ради, а також інтересами Чорноморської міської територіальної громади, дорученнями жителів (виборців) Чорноморська.

Моя депутатська діяльність здійснювалась у наступних напрямках:

  1. Участь в пленарних засіданнях (сесіях) Чорноморської міської ради, на яких розглядалися і вирішувалися питання забезпечення стабільності функціонування всіх сфер життєдіяльності міста Чорноморська в умовах воєнного стану (затвердження і внесення змін до бюджету Чорноморської міської територіальної громади, питання комунального господарства, охорони здоров’я, освіти, культури, спорту, молодіжної політики, соціального захисту,  питання забезпечення правопорядку і безпеки жителів міста тощо). Також, приймала участь в розгляді і вирішенні  питань сприяння територіальній обороні, розвитку цивільного захисту, протидії злочинності та посилення заходів громадської безпеки на території Чорноморської міської ради в умовах воєнного стану, та   у вирішенні питань підтримки комунальних некомерційних підприємств галузі охорони здоров’я і надання медичних послуг понад обсяг, передбачений програмою державних гарантій медичного обслуговування населення Чорноморської міської територіальної громади, а також імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб та інших питань віднесених до компетенції пленарних засідань Чорноморської міської ради. 
  2. Робота в постійній комісії Чорноморської міської ради з  питань освіти, охорони здоров'я, культури, спорту та у справах молоді, а саме участь в підготовці, розгляді та прийнятті відповідних рекомендацій на засіданнях комісії  з питань, що входять у сферу її компетенції, у тому числі і ініційованих жителями нашого міста.
  3. Безпосередня робота з виконавчими органами Чорноморської міської ради та робота на виборчому окрузі в інтересах виборців, які проживають в ньому, результатом якої є вирішення питань благоустрою мікрорайону, закріпленого за мною.
  4. Також беру участь в роботі комісії з надання матеріальної допомоги жителям громади, які хворіють на важку патологію та потребують матеріальної допомоги на високовартісне, довготривале лікування, у тому числі, і звирішення інших побутових проблем. Впродовж звітного періоду мною було розглянуто  45 звернень щодо надання матеріальної допомоги на дороге лікування; погашення заборгованості з оплати послуг за опалення; компенсації мешканцям, постраждалим від пожежі. з прийняттям  відповідних рішень. Кожному заявнику мною була надана допомога в оформленні і, навіть, отриманні необхідного пакету документів для задоволення їх заявок.

5. Співпрацюю з молодіжним волонтерським центром всеукраїнської спільноти Співдія – «Співдія Хаб Одещина». Спільно з колегами по депутатському корпусу Ковальчуком Володимиром та Наумовою Тетяною здійснюємо доставку продуктових наборів та засобів гігієни мешканцям нашої громади та переселенцям.

Прийом виборців закріпленого за мною виборчого округу №14 (вул. Паркова 20, 22, 24, 26, вул. 1 Травня 2, 2-а)  проводиться за адресою: вул.1 Травня 8-Е, другий четвер кожного місяця, на базі приміщення Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.  

Ремонтні роботи, що виконанні в житлових будинках та з благоустрою прибудинкових територій  у  2022 року за рахунок бюджетних коштів:

Вулиця 1 Травня, буд. №2 (1,2 під’їзд)

1. Поточний ремонт підвального приміщення та обладнання його для укриття, ремонт каналізаційної системи, встановлення унітазу та умивальника, заміна електропроводки та відновлення освітлення в укритті, установка баків з водою та ящиків під продукти, ремонт вхідних дверей до підвалу, встановлення пристінних лавок.

2. Відновлення трубопроводу щодо подачі води в насос підживлення системи, ремонт бойлера та прочищення зливки з даху та по технічному поверху.

3.  Заміна зовнішнього каналізаційного трубопроводу від вул. 1 Травня, 2 до вул. Паркової, 26.

4. Придбання електрогенератора для подачі тепла та води в період відключення електроенергії.

Вулиця Паркова, буд. № 20 (1,2 під’їзд)

1. Поточний ремонт підвального приміщення та обладнання його для укриття, ремонт каналізаційної системи, встановлення унітазу та умивальника, заміна електропроводки та відновлення освітлення в укритті, установка баків з водою та ящиків під продукти, ремонт дверей входу до підвалу, встановлення пристінних лавок.

2. Демонтаж, ремонт та встановлення тренажера на спортивному майданчику.

3. Заміна та ізоляція трубопроводу центрального опалення на технічному поверсі 1-го під'їзду.

4. Поточний ремонт покрівлі над входом до 2-го під'їзду.

Вулиця Паркова, буд. № 22 (1-8 під’їзд), 1 Травня 2-а

         1. Ремонт вхідних дверей на дах та до підвалів з електрозварюванням.

         2. Заміна електропроводки та відновлення освітлення у підвальному приміщенні.

Вулиця Паркова, буд. № 24 (1-8 під’їзд)

         1. Відновлення елементів благоустрою з улаштуванням майданчику для сушіння білизни.

         2. Заміна електропроводки та відновлення освітлення у підвальному приміщенні.

         3. Ремонт огорожі газону прибудинкової території.      

Вулиця Паркова, буд. №26 (1-6 під’їзд)

         1. Ремонт вхідних дверей до  підвалів з електрозварюванням.

         2. Заміна електропроводки та відновлення освітлення у підвальному приміщенні.

         3. Часткова заміна трубопроводу водопостачання та відновлення трубопроводів поливу.

         4. Укладання тротуарною плиткою доріжок до під’їздів № 1-3.