Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

29.12.2022 11:58

Звіт депутата Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Логвіна Ю. І. про проведену роботу за період з жовтня 2021 року по жовтень 2022 року

63ad6516c12ab__123.png

Інформація щодо роботи у міській раді та у постійній комісії з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою.

За період з жовтня 2021 року по жовтень 2022 року відбулось 12 пленарних засідань сесій міської ради, на яких прийнято 374 рішення (із врахуванням земельних питань). Я був присутній на 10 засіданнях. Також за звітній період проведено 5 засідань постійної комісії з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою, секретарем  якої я є.

З першого дня війни не покидав територію чорноморської громади, брав участь у всіх засіданнях та нарадах міської ради з питань оборони, безпеки та соціального захисту Чорноморської територіальної громади під час військового стану.

Інформація щодо роботи на окрузі та з виборцями.

За мною, як за депутатом, закріплена територія Малодолинської громади.

Мною, за зверненнями, були проведені обстеження соціально-побутових умов мешканців зі складанням відповідних актів, за результатами яких певні категорії жителів отримали матеріальну допомогу.

Брав участь в інспекції та облаштуванні бомбосховищ на території Малодолинського. Організував спільно з учбовим центром «SAR» тренінг з тактичної медицини для мешканців округу та працівників підприємств.

З перших днів війни беру участь у роботі волонтерського штабу «Чорноморськ переможе» разом з колегами-депутатами, мешканцями нашого міста та ГО «Гідність». Здійснюю гуманітарну допомогу тимчасово переміщеним особам, інвалідам, літнім одиноким людям, багатодітним сім’ям.

З початку війни беру участь у наданні допомоги ЗСУ, які розташовані на території Чорноморської міської громади та інших суміжних районах Одеської, Миколаївської та інших областей.

 

Депутат Чорноморської міської ради                                            Логвін Ю. І.