Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

06.01.2023 11:09

ОГЛЯД НОВИН на 05.01.2023 КП «Чорноморськводоканал»

63b7e6e11dbac__Дизайн-без-названия-(2).png

Вітаємо!

 

За період з 30.12.2022 по 05.01.2023 року фахівцями служби Водозбуту 👷‍ проведені роботи, зокрема:

☝️контролерами абонентських відділів вручені приписи боржникам послуг (борг понад 800,00грн) 22 споживачам (по можливості спілкувалися особисто);

знято контрольних показників лічильників води — 423 абонентів;

за перший робочий тиждень січня телефоном спілкувалися з 29 споживачами щодо сплати заборгованості за водоспоживання та водовідведення (надали роз’яснення стосовно оплати, розподілу обсягів послуг в багатоквартирних будинках, можливістю укласти договорів реструктуризації боргу, з оплатою частинами).

 

🛠Знято квартирних лічильників з обслуговування для заміни (закінчився термін використання), або повірки – у 1 абонента, повторне опломбування 3 лічильників.

📃 Укладено договорів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення —5 споживачів.

📅 В термін до 10 січня  заплановано доставити більш як 26тис. споживачам рахунки на оплату.

👩‍💼 протягом робочого тиждня по особистим зверненням надані роз’яснення - 8 споживачам, щодо розподілу послуг в багатоквартирному будинку (з встановленим вузлом комерційного обліку та інше).

Встановлена кількість антимагнітних стрічок - 2715 од.(від серпня 2022року).

👨‍🔧Продовжується тісна співпраця з юридичними особами щодо оплати за спожиті послуги.

 

Сьогодні, у важкий для всіх нас час, ми потребуємо Вашої підтримки. Звісно, вчасно надавайте показання лічильників 🚰води, і головне – оплачуйте💸 за  спожиті послуги. Крім усього - під час блекаутів економно використовуйте питну воду і не навантажуйте каналізацію.  

🙏Дякуємо Вам за розуміння і підтримку!

 

🏢 Водоканал працює в сталому режимі, цілодобово забезпечує мешканців  послугами з водопостачання та водовідведення. Бригади слюсарів АВР працюють по змінам, як і фахівці дільниці водопровід, дільниці з обслуговування каналізаційних мереж, очисних споруд (слюсарі, інженери, оператори), енергетики.

👩‍💼 Нагадуємо, що плата складається з плати за послугу з водопостачання, плати за послугу з водовідведення.

💪 Середньодобова подача води мешканцям складає більше 10 тис. м³. 

 

Для мешканців, на офіційній сторінці підприємства https://cvk.od.ua/ функціонує «Особистий кабінет», де ви можете більш детально ознайомитися з нарахуваннями, по раніше наданими вами показаннями лічильників, також на сайті можна оплатити за послуги. 

63b7e6378e158.jpg 63b7e63bbcd65.jpg 63b7e64006dc3.jpg