Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16.01.2023 09:44

Справжнє диво Різдва нам дарує щорічний фестиваль різдвяних піснеспівів «Різдвяні дзвони»

63c50094b5b2e__1.jpg

В цьому році проводився він в дистанційному режимі. Метою заходу є залучення дітей та дорослих до традицій народної творчості, пісенності, фольклору з елементами сучасності, які відображають новорічні свята (колядки, щедрівки, вертепи).

Звісно, що віртуальне спілкування і перегляд робіт ніколи не замінять живих зустрічей і задоволення від обміну враженнями і досвідом роботи. І все-таки ми маємо і гарні новини.

До організаційного комітету фестивалю надішло 📑 29 заявок, серед яких 5, які вперше взяли участь у фестивалі. Цього року наш фестиваль розширив кордони та вийшов за рамки всеукраїнського – учасники з Молдови стали нашими друзями.

Усі відео виступів були завантажені, оброблені та зареєстровані.

Переглянути усі виступи наших колег Ви зможете на 💻 сторінці Фейсбуку:

https://www.facebook.com/Хоровий-фестиваль-конкурс-різдвяних-піснеспівів-Різдвяні-дзвони-100370964789806. Переглядайте, бо всі вони неймовірно талановиті!

Ось, і вчора відбувся гала концерт V Хоровий фестиваль-конкурс різдвяних піснеспівів «Різдвяні дзвони - 2023».

Традиційний обряд посівання був проведений зі сцени разом з нашим мером Василем Гуляєвим та начальником відділу культури Юлією Крістановою.

Учасники духовного фесту додали атмосферності звичних нам свят.

Діти, учасники хорових колективів отримали 🍬 солодкі смаколики від міської ради.

В рамках Відкритого хорового фестивалю різдвяних піснеспівів "Різдвяні дзвони" щорічно паралельно проходить Відкритий територіальний конкурс юних художників «Різдвяні візерунки», що проходив уже вдесяте на базі нашої школи мистецтв.

Віримо в ЗСУ, а отже, віримо в Перемогу!

63c50067166a0.jpg 63c500674d834.jpg