Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

17.01.2023 09:59

Звіт депутата Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Дергака Олега Зіновійовича про проведену роботу за період 2022 року

63c655b594b54__Прапор.png

Інформація щодо роботи у міській раді та постійній комісії з питань підтримки підприємницької діяльності, торгівлі та побутового обслуговування.

За 2022 рік відбулося 12 пленарних засідань сесії міської ради, на яких було прийнято 374 рішення. На 11 засіданнях з них був присутній.

З перших днів воєнного стану не покидав територію чорноморської громади, брав участь на всіх засіданнях та нарадах міської ради з питань оборони, безпеки та соціального захисту Чорноморської територіальної громади.

Інформація щодо роботи на окрузі та з виборцями.

За мною, як за депутатом, закріплений округ № 9 за такими адресами: (вул. Олександрійська,  12; вул. 1 Травня,  7а, 9, 11, 13) dergakoleg1975@gmail.com 0949605039.

Надавав мешканцям мого округу постійну допомогу з якою вони зверталися до мене – частіше за все це були питання стосовно матеріальної допомоги (на лікування).

З самого початку воєнного стану здійснював посильну допомогу харчуванням,  виготовленням та придбанням спальних матраців та ліжок для військових нашої Чорноморської територіальної громади.

Активно допомагав гуманітарною допомогою інвалідам, самотнім людям, малозабезпеченим мешканцям, багатодітним сім’ям та внутрішньо переміщеним особам.

 

Депутат Чорноморської міської ради                                                       Дергак О.З.