Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

17.01.2023 10:00

Звіт депутата Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Волошинова Василя Вікторовича про проведену роботу за період 2022 року

63c655edde103__Прапор.png

Інформація, щодо роботи у міській раді та у постійній комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах молоді.

За  2022 рік відбулось 12 пленарних засідань сесії міської ради, на яких було прийнято 374 рішення. Я був присутній на 11 засіданнях.

З перших днів війни не покидав територію чорноморської громади, брав участь у всіх засіданнях та нарадах міської ради з питань оборони, безпеки та соціального захисту Чорноморської територіальної громади під час військового стану.

Інформація щодо роботи на окрузі та з виборцями.

За мною, як за депутатом, закріплений округ № 10 за адресами: (просп. Миру, 20-а, 22, 29, 35/1;  вул. 1 Травня,: 1-б, 1-в, 1-г, 5, 10-б; пров. Шкільний, 2, 4).

Мешканці мого округу, які зверталися до мене з проханнями про надання матеріальної допомоги на лікування – отримували консультації та допомогу в зборі необхідних документів та актах про обстеження соціально-побутових умов. Які в подальшому отримали фінансову допомогу.

Допомагав в облаштуванні бомбосховищ, тимчасових  укриттях у  житлових будинках, шкільних закладах та пунктах незламності м. Чорноморська.

З початку військового стану активно допомагав гуманітарною допомогою та ліками малозабезпеченим мешканцям, інвалідам, самотнім людям, багатодітним сім’ям та внутрішньо переміщеним особам.

 

Депутат Чорноморської міської ради                                 Волошинов В.В.