Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

18.01.2023 15:13

Апаратне засідання

63c7f1b825cc4__1.jpg

17 січня 2023 року міський голова Василь Гуляєв провів щотижневу апаратну нараду, на якій були підведені підсумки минулого тижня та обговорені перспективні плани на поточний та наступний.

Найголовнішим питанням залишається ситуація, пов’язана з електропостачанням. Після обстрілу 14 січня ⚡ стан енергетичної системи України погіршився. Екстрені відключення робляться для того, щоб розвантажити енергосистему. Міський голова вкотре зазначив, що не місто обирає кому і де вимикати світло, за це відповідає ДТЕК Одеські електромережі. Енергетики діють по ситуації, намагаючись зменшити тривалість відключень.

На початку засідання міський голова довів до відома присутніх 📑 доручення Начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка про збільшення кількості «Пунктів Незламності», їх відповідного обладнання та можливості оперативного відкриття нових, надавши відповідні доручення.

Начальник відділу освіти Лілія Алексейчук доповіла про стан підготовки до відкриття чергових груп у закладах дошкільної освіти міста.

КНП «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області працює у штатному режимі,  на амбулаторному лікуванні знаходиться майже 300 пацієнтів.

Не залишились без уваги питання фінансування. Керівники комунальних підприємств надали оперативну інформацію про стан справ в комунальному господарстві.

Підводячи підсумки, міський голова зазначив, що тільки разом ми зможемо подолати всі труднощі! Працюймо й далі, з вірою у ⚔ Збройні Сили України! 💙💛

63c7f1b585688.jpg 63c7f1b5a0d69.jpg 63c7f1b5d2f58.jpg