Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19.01.2023 13:44

Користуйтесь сервісом «Мобільний адміністратор»

63c926c140bb8__555.jpg

19 січня 2023 року адміністратор ЦНАП у м. Чорноморську вкотре здійснила виїзний прийом та надала адміністративну послугу 83-річній жительці нашого міста, онуки якої скористались сервісом та подали до ЦНАП заявку на виїзд спеціаліста додому. Дякуємо господині за привітність та гостинність!

Нагадуємо, якщо ви знаєте жителів нашої громади, яким потрібно отримати адміністративну послугу, і вони належать до вразливих категорій, звертайтесь до Центру надання адміністративних послуг у м. Чорноморську.

Хто може скористатись послугою:

🧑‍🦽особи з інвалідністю;

👨‍🦼 хворі, які за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись та/або перебувають на стаціонарному лікуванні у медичних закладах міста Чорноморськ;

👴мешканці віком від 80 років і старше.

❗️ Звертаємо увагу, що даний сервіс НЕ РОЗПОВСЮДЖУЄТЬСЯ на послуги соціального характеру та послуги з оформлення ID і закордонних паспортів.

❓Як скористатися послугою:

• Крок 1. Представник людини, яка потребує отримати адміністративну послугу, звертається до ЦНАП у м. Чорноморську з документами, що підтверджують її статус. Це може бути родич, сусід чи соціальний працівник.

• Крок 2. Адміністратор ЦНАП надає консультацію, з’ясовує вид адміністративної послуги, якої потребує людина, перевіряє належність заявника до зазначеної вище категорії осіб та

наявність повного пакету необхідних для одержання адміністративної послуги документів.

• Крок 3. Після оформлення заявки на отримання сервісу адміністратор погоджує з представником дату та час візиту адміністратора.

• Крок 4. Працівник ЦНАП виїжджає за місцем проживання клієнта із «Мобільним кейсом» та надає адміністративну послугу.

Проєкт створено в межах швейцарсько-української Програми Програма EGAP, що реалізується Фонд Східна Європа в партнерстві з Міністерство цифрової трансформації України та фінансується Швейцарією.

63c926ca96d54.jpg