Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08.02.2023 14:09

Щотижнева апаратна нарада

63e3932e903b6__1.jpg

07 лютого 2023 року в 🏢 залі засідань виконкому міський голова Василь Гуляєв провів щотижневу апаратну нараду, на якій були присутні секретар міської ради, заступники  міського голови, начальники управлінь та відділів виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та керівники комунальних підприємств.

На початку засідання міський голова ознайомив присутніх з питаннями, які були розглянуті під час кущової наради під головуванням заступника начальника Одеської РВА Олексія Мацулевича з представниками профільних структур, підприємцями та керівниками бюджетоутворюючих підприємств, яка відбулась 06 лютого 2023 року в актовій залі виконавчого комітету Чорноморської міської ради.

На апаратній нараді прозвучали актуальні питання життя громади. Зокрема, одними з головніших питань були: організація стабільної роботи ⚡ «Пунктів незламності»; функціонування дитячого відділення КНП «Чорноморська лікарня»; підготовка необхідної інформації щодо приватизації житла у гуртожитках, які були передані до комунальної власності від ДП «МТП «Чорноморськ»; забезпечення необхідними генераторами 3-х дахових котелень для будинків УК «Моноліт» тощо.

Керівники комунальних підприємств надали оперативну інформацію про стан справ з 🌡 теплопостачанням, 💧 водопостачанням та в цілому в комунальному господарстві. Начальник комунального підприємства «Міське управління житлово-комунального господарства» Сергій Альт озвучив найгостріші питання. Також на засіданні розглядалися питання фінансових надходжень до міського бюджету та інші.

За підсумками засідання міський голова надав відповідні доручення. Всі розглянуті питання знаходяться на контролі міського голови та профільних заступників.

63e3932a5133b.jpg 63e3932a58e82.jpg 63e3932a6f63b.jpg