Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

28.02.2023 13:15

Апаратне засідання

63fde2a3a650a__1.jpg

Сьогодні в актовій залі виконкому міський голова Василь Гуляєв провів розширене апаратне засідання, на якому були присутні секретар міської ради, заступники  міського голови, працівники  управлінь та відділів виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, керівники комунальних підприємств та державних служб.

На початку засідання Василь Олександрович привітав усіх з останнім днем ❄ складної зими, яку ми гідно пройшли, незважаючи на всі складнощі і випробування. Міський голова подякував 🚓🚒🚔 працівникам поліції, пожежної частини, муніципальної варти та комунальних підприємств за їх важливу роботу у цей складний період.

На апаратній нараді прозвучали актуальні питання життя громади. Керівники комунальних підприємств надали оперативну інформацію про стан справ з теплопостачанням, водопостачанням, водовідведенням,  планові весняні роботи, проведення поточних і капітальних ремонтів та в цілому в комунальному господарстві. Не залишились без уваги питання медицини та освіти. Також на засіданні розглядалися питання фінансових надходжень до міського бюджету та інші.

63fde29beefeb.jpg 63fde29c0c943.jpg 63fde29c5d50f.jpg 63fde29cd3ea4.jpg