Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03.03.2023 16:50

Нова процедура отримання дозволу на будівництво на порталі Дія — станьте першим користувачем

6402097546a78__d5ce152dd8df6a0fa0a39bab2f8affb01f2e6481.jpg

Продовжуємо викорінювати корупцію та бюрократію в будівельний сфері. Ставайте бета-тестувальником нової процедури дозволу на будівництво — долучайтеся до змін у країні та зробіть Дію ще кращою 👌🏻

🤔 Що змінилось?

Раніше потрібно було завантажувати купу скан-копій документів, а також отримувати відмови, якщо припустились помилки. З оновленою процедурою відомості будуть підтягуватись автоматично з Єдиної електронної системи у сфері будівництва, і замовнику потрібно буде лише їх перевірити.

Також перед відправкою Е-система буде перевіряти заявку на наявність поширених помилок та інформувати замовника про них ще до того, — як документи потраплять на розгляд в органи будівельного контролю.

👷🏻‍♂️ Хто може скористатися оновленою послугою?

Фізичні та юридичні особи — замовники будівництва, які планують отримати дозвіл на початок будівельних робіт на об'єктах, що належать до середнього (СС2) або високого (СС3) класу наслідків, або внести зміни у вже зареєстрований дозвіл.

Реєструйтеся на бета-тест за посиланням https://t.me/diia_beta_bot

Послугу реалізовано у партнерстві Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури та Міністерства цифрової трансформації за підтримки проєкту USAID / UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS».