Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

06.03.2023 10:53

Звіт щодо результатів роботи управління комунальної власності та земельних відносин Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області за період часу з 27.02.2023 по 03.03.2023

6405ac59c277d__comp.jpg

✔Проводилась робота щодо погашення заборгованості по орендній платі.

✔Підготовлено 1 (один) договір оренди нерухомого майна на вбудоване нежитлове приміщення загальною площею 39,70 кв. м. за адресою: вул. 1 Травня, б.2/190-В, м. Чорноморськ,  17-ий поверх.

✔Підготовлено 1 (один) договір оренди нерухомого майна на частину нежитлового вбудованого приміщення загальною площею 20,80 кв. м. за адресою: вул. Олександрійська, б.20/938-Н, м. Чорноморськ, цокольний поверх.

✔Підготовлено 1 (один) договір оренди нерухомого майна на вбудоване нежитлове приміщення загальною площею 41,50 кв. м. за адресою: вул. Данченка, б.14/64-Н, м. Чорноморськ,  перший поверх.

✔Опубліковано в ЕТС протокол про результати електронного аукціону на нежитлове приміщення по вул. Хантадзе, б. 19, м. Чорноморськ,  площею 6,00 кв.м.

✔Підготовлено 6 проєктів рішень:

 - Про  включення  об’єктів  комунальної власності  до  Переліку  другого  типу (м. Чорноморськ, пр. Миру, 19/134-Н; пр. Миру, 19/136-Н);

  - Про включення  об’єкта комунальної власності  до  Переліку  другого  типу (м. Чорноморськ, пр. Миру, 1/66-Н);

 - Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 26.08.2022  № 241-VIII «Про надання згоди на безоплатну передачу у державну власність (державній установі «Лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України на водному транспорті»)  іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Чорноморської міської  територіальної громади  в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»;

 - Про затвердження договору купівлі - продажу нежитлового   вбудованого   приміщення № 309-Н  площею  10,2 кв.м,   розташованого за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, вулиця 1 Травня, 2,  у зв'язку з відчуженням шляхом викупу орендарем - фізичною  особою  Димитрієвим Олександром Анатолійовичем;

 - Про надання згоди на безоплатну передачу з балансу виконавчого комітету на баланс управління комунальної власності та земельних відносин частини нежитлових приміщень по вулиці Хантадзе, 13 у місті Чорноморську;

- «Про надання  згоди  на безоплатну   передачу з комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади  до комунальної власності Великодолинської селищної ради Овідіопольського району  Одеської області  транспортного засобу.

Проводилась поточна робота із вхідною кореспонденцією (надання відповідей/ запитів).

✔За інформацією фінансового управління було відправлено 5 листів попереджень боржникам за тимчасове користування рекламними засобами.

✔Підготовлено 38 проєктів рішень Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області стосовно земельних правовідносин.

✔Надано перелік земельних питань організаційному відділу для розгляду на черговому засіданні депутатської комісії.

✔Підготовлено 11 листів заявникам щодо земельних питань.

✔Надана консультація щодо роз’яснення норм діючого земельного законодавства України 9 громадянам.

✔З метою врегулювання земельних питань замовлено 2 (два) витяги з Державного земельного кадастру про земельні ділянки, а також 4 (чотири) витяги з реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права.

✔Підготовлено 2 договори оренди земельних ділянок.

✔Прийнята участь у семінарі USAID за підтримки Полтавської обласної державної адміністрації на тему: «як підвищити ефективність управління комунальної власності: обираємо інструменти), що відбувся 28.02.2023.