Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

20.03.2023 14:47

Звіт щодо результатів роботи управління комунальної власності та земельних відносин Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області за період часу з 13.03.2023 по 17.03.2023

641857373713e__Сайт-превью-(34).png

✔Проводилась робота щодо рознесення та видача платежів по особовим рахункам орендарів з нерухомого майна з орендної плати.

✔Підготовлено 1 (один) договір оренди нерухомого майна на частину нежитлового приміщення загальною площею 6,00 кв. м. за адресою: вул.Хантадзе, б.19, м.Чорноморськ,  перший поверх.

✔Підготовлено наказ та оголошення про проведення  аукціону  з продовження  діючого договору оренди  на частину нежитлового вбудованого приміщення, загальною площею 51,30 кв.м. по вул. Віталія Шума, б. 19/1-Н, м. Чорноморськ,  перший поверх.

✔Підготовлені 10 додаткових  угод  до контрактів з директорами комунальних підприємств  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, у зв’язку із внесенням змін відповідно до рішення  виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 01.03.2023 № 61.

✔Проведено конкурс з  відбору  суб’єктів  оціночної діяльності для надання послуг з незалежної оцінки об’єктів комунальної власності – транспортних засобів, з метою можливості у подальшому провести відчуження з урахуванням вимог діючого законодавства.

✔Надавались консультації потенційним та діючим  орендарям  нерухомого майна комунальної власності щодо передачі майна в оренду та щодо продовження договорів оренди.

✔Розміщено на сайті Чорноморської міської ради перелік вільних нежитлових приміщень, які обліковуються на балансі КП «МУЖКГ» та пропонуються до передачі в оренду. Інформація також внесена до електронної торгової системи.

✔Підготовлено 2 листа до суб’єктів господарювання - боржникам  за тимчасове користування місцем розташування  рекламних засобів, що перебувають у комунальній власності, згідно укладених договорів.

✔Проведені підготовчі заходи щодо проведення аукціонів на  два нових об’єкта нерухомого майна комунальної власності.

✔Проводилась поточна робота із вхідною кореспонденцією (надання відповідей/ запитів).

✔Підготовлено 5 проєктів рішень Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області стосовно земельних правовідносин.

✔Підготовлено 9 листів заявникам щодо земельних питань.

✔Надана консультація щодо роз’яснення норм діючого земельного законодавства України 11 громадянам.

✔З метою врегулювання земельних питань та укладання договорів оренди землі замовлено 13  витягів з Державного земельного кадастру про земельні ділянки, а також 5 витягів з реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності.

✔Підготовлено 14 договорів оренди земельних ділянок, 1 додаткова угода до договору оренди земельної ділянки та 5 договорів про розірвання договорів оренди земельних ділянок.

✔Ведеться робота (у телефонному режимі) з боржниками щодо зменшення податкового боргу по орендні платі за землю.

✔ Направлено 5 відповідей на запити до відділів та управлінь виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.