Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

31.03.2023 14:20

Всеукраїнське навчання для прогресивних лідерів від СД Платформи «SD Campus «Прогресивне лідерство. Посилення стійкості в складні часи»

6426c238c5305__555.jpg

Активіст ініціативної молоді нашого міста Пакунов Олександр розгорнув прапор м.Чорноморська на всеукраїнському навчанні для прогресивних лідерів від СД Платформи.

45 молодих лідерів 🙋‍♀️🙋‍♂️ із різних куточків України зібрались разом для пошуку прогресивних шляхів вирішення найбільш актуальних питань сьогодення, спираючись на цінності соціал-демократії напрацювали:

🔰10 принципів відновлення для пост-воєнної України;

🔰дізнались про європейські моделі прогресивного лідерства;

🔰розробили 6 власних майбутніх ініціатив у регіонах!

Під час навчання Олександр спілкувався з директором Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Республіці Молдова - Феліксом Хеттом, а також засновником СД Платформи - Богданом Ференсом. Вони обговорювали можливість залучення СД Платформи та розвитку молодіжної політики в нашій громаді.

Команда Олександра перемогла у конкурсі на організацію молодіжного заходу в Одесі, куди будуть активно долучатися наша, Чорноморська молодь.

Дуже радіємо, що в нашому місті така активна й прогресивна молодь, яка популяризує наше місто не тільки в Україні, а й за його межами.

Наша молодь - наше майбутнє! 🇺🇦

6426c22ba3e84.jpg 6426c22c4537f.jpg