Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

14.04.2023 14:29

Тренінг з молодіжної політики

643938ba62361__FB_IMG_1681468250360.jpg

У Молодіжному центрі міста Чорноморська 12 квітня відбулася тренінгова зустріч, присвячена основним інструментам молодіжної політики та можливостям розвитку молодіжного центру. Зустріч охопила такі теми, як основні напрями діяльності центру, міжвідомча взаємодія та партнерство з громадськими організаціями, психологічна підтримка в молодіжному середовищі.

 

На зустрічі були присутні такі гості, як депутат Чорноморської міської ради Олександр Тонкошкур, директорка Молодіжного центру у місті Чорноморська Тетяна Медведєва,начальник відділу молоді та спорту Чорноморської міської ради Євген Черненко, завідуюча сектору Департамента освіти і науки Одеської обласної державної адміністраціі Зоя Дмитрук, фахівець ювенальної превенції ГУНП в Одеській області Вікторія Чалова, директорка КУ "Одеський обласний центр патриотичного виховання та організації дозвілля дітей і молоди" Наталя Михайленко, керівник СпівДія Хаб Одещини Юліана Назо, координатор представництва СпівДія Хаб Одещина в м. Чорноморськ Павло Пересунько та інші.

 

Зустріч була дуже плідною, і всі присутні отримали корисні знання та навички, які допоможуть в подальшій роботі з молоддю. Хочемо подякувати усім гостям за їхню присутність та плідну співпрацю. Разом ми зможемо створити кращі умови для розвитку та підтримки молодіжної ініціативи в нашому місті.

643938ad1c643.jpg 643938b21078b.jpg