Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

18.04.2023 09:51

Презентація збірки творів талановитих дітей нашого міста «Ми діти твої, Україно!»

643e3e1a1fc89__1.jpg

Чудового сонячного дня в Міській дитячій бібліотеці відбулася зустріч, яка була присвячена визначній події в літературному житті м.Чорноморська – презентації 📚 збірки творів талановитих дітей нашого міста «Ми діти твої, Україно!».

Кожна така зустріч - це теплота спілкування, радість, яка єднає всіх, що тягнуться до творчих пошуків.

На захід завітали учні 🏨 Ліцею ім.Т.Г.Шевченка (5 кл), творча молодь, вчителі, літератори.

Почесним гостем бібліотеки був депутат Чорноморської міської ради Тимофій Львутін, який привітав присутніх та закликав учнів завжди звертатися до бібліотеки, читати книжки, оскільки це необхідно для розвитку та самоосвіти, а також наголосив, що вони – майбутнє нації, майбутнє нашої країни.

З вітальним словом до дітей звернулася Чорноморська письменниця, просвітянка Валентина Сидорук. Валентина Олександрівна давно опікується питанням відкриття юних талантів та розвитку дитячої обдарованості. Тому, саме вона, розуміючи красу і витонченість рідної мови, стала справжнім експертом у редагуванні презентованої збірки «Ми діти твої, Україно!».

А потім юні дарування: Маргарита Риндюк, Олександр Довгонюк, Богдан Кулішов, Поліна Кучерявенко та Поліна Тодорова декламували свої твори.

Збірка «Ми діти твої, Україно!» невелика за розміром, але має потужну енергетику та філософські, зовсім не дитячі думки.

Безмежно вдячні директору ЦБС Лещенко Є.Г. за підготовку та організацію презентації, талановитим дітям школи мистецтв ім. Льва Нагаєва, та нашій маленькій гості з м.Херсону за музичні привітання, які стали справжньою окрасою нашого заходу.

643e3e08b14f9.jpg