Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

05.05.2023 09:40

Фестиваль патріотичної пісні «В серці моїм – Україна»💙💛

6454a4e59b676__спільна.jpg

З метою відродження і популяризації патріотичної пісні, виявлення талановитої та обдарованої молоді за ініціативи вчителів професійної спільноти освітньої галузі «Мистецтво» 4 травня 2023 року відбувся  XII міський фестиваль патріотичної пісні «В серці моїм – Україна».

В заході взяли участь представники всіх 🏢закладів освіти Чорноморської міської територіальної громад  – це три творчі колективи та 11 виконавців. Учасників фестивалю прийшли підтримати вчителі та батьки. Зал об’єднала любов до України та сучасної пісні.

Цьогорічний фестиваль істотно відрізнявся тематикою від попередніх, бо ⚔війна внесла свої корективи. У всі часи пісня була потужною зброєю у боротьбі з ворогом. Сьогодні народжуються нові патріотичні пісні, які одразу набувають особливої популярності не тільки в Україні, а й в усьому світі. Саме сучасна українська пісня стала основою тематики вокальних виступів на міському пісенному фестивалі. 

Зі 🏫сцени лунали пісні, які були, є і будуть найяскравішою сторінкою духовного багатства України. Кожна пісня наповнена надією, незламним оптимізмом і глибокою любов’ю до рідної землі, прагненням до перемоги.

🙌Дякуємо учасникам фестивалю, вчителям галузі «Мистецтво» за підготовку та участь у фестивалі.

Висловлюємо 📃подяку адміністрації Чорноморського ліцею № 4 (директор М.Солдатко) за створення комфортних умов для проведення заходу.

Організатор заходу Центр професійного розвитку педагогічних працівників Чорноморської МР.

 

ǻ-6.jpg ǻ-7.jpg ǻ.jpg зображення_viber_2023-05-04_15-18-23-939.jpg