Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

12.05.2023 16:31

Оголошення КОНКУРСУ з відбору суб’єктів оціночної діяльності

645e402b8bc7f__90c57ca8306bf148ef75c82407e738af_XL.jpg

НФОРМАЦІЯ про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

🏘Назва та місцезнаходження  об’єктів  оцінки:   

  • торговельний кіоск площею 8,20 кв.м., розміщений по вул. Спортивна,6-В у  м. Чорноморськ, Одеського району Одеської області;
  • торговельний кіоск площею 8,20 кв.м., розміщений по проспекту Миру,13-В у м. Чорноморськ, Одеського району Одеської області.

      

       Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об’єкта оцінки для бухгалтерського обліку.

       Дата оцінки (дата,  на яку проводиться оцінка майна): 01.06.2023.

       Балансоутримувач:  управління комунальної власності та земельних відносин Чорноморської  міської  ради  Одеського району Одеської області.

       Замовник оцінки: управління комунальної власності та земельних відносин Чорноморської  міської  ради  Одеського району Одеської області.

       До участі в конкурсі залучаються суб’єкти оціночної діяльності – суб’єкти господарювання, які мають сертифікат суб’єкта оціночної діяльності за відповідними напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах цих напрямів. Учасникам конкурсу потрібно подати до  конкурсної  комісії  конкурсну документацію відповідно до діючого  законодавства про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, яка складається з під­твердних документів та конкурсної пропозиції претендента (з урахуванням наказу ФДМУ від 31.12.2015 № 2075), а саме: заяву про участь у конкурсі з відбору суб’єкта оціночної діяльності встановленою формою; інформацію про претендента; інформацію щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна разом із копіями документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки  (за наявності); пропозицію щодо ціни виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання послуг/робіт (не більше  5 календарних днів).

        Конкурсна документація подається в запечатаному конверті окремо по кожному об’єкту оцінки до конкурсної комісії за чотири робочих дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно) до 17.00. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки та назву суб’єкта оціночної діяльності, який подає заяву.

       Конкурс відбудеться через 14 календарних днів  після  опублікування цієї інформації о 14.00 у каб. № 210 за адресою: Одеська область, м. Чорноморськ, Проспект Миру,33 (тел. для довідок (048 68) 6-52-44). Електронна адреса замовника конкурсу: UKVtaZV@ukr.net