Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

18.05.2023 11:41

Засідання 31 сесії Чорноморської міської ради

6465e53e1cab9__Прапор.png

19 травня  2023 року о 15.00 в приміщенні міської ради відбудеться засідання 31 позачергової сесії. Для розгляду рекомендовані такі питання:

1.

Про виконання бюджету Чорноморської міської територіальної громади за  1 квартал 2023 року.

2.

Про внесення змін до заходів  Міської цільової програми сприяння територіальній обороні та посилення заходів громадської безпеки на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на 2023 рік, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 20.12.2022 № 277-VIII (зі змінами та доповненнями).

3.

Про   внесення  змін  та доповнень до  кошторису фінансування заходів, визначених Міською   цільовою соціальною  програмою  розвитку цивільного захисту Чорноморської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженою рішенням Чорноморської міської  ради Одеського  району  Одеської області від 30.03.2021  № 27-VIII (зі змінами та доповненнями).

4.

Про внесення змін та доповнень до Міської цільової програми фінансової підтримки комунальних підприємств Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на 2023 рік, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 20.12.2022 № 278-VIII (зі змінами та доповненнями).

5.

Про продовження терміну дії Міської програми модернізації ліфтового господарства Чорноморської  міської   ради Одеського району Одеської області на 2019-2023 роки,  затвердженої  рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 12.09.2019 №  485-VII, до 2025 року (включно) та внесення змін до даної програми.

6.

Про затвердження Міської цільової програми підтримки Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Одеській області у сфері надання адміністративних послуг на 2023 рік.

7.

Про  затвердження  Міської цільової програми проведення    технічної     інвентаризації     та виготовлення           технічних         паспортів багатоквартирних         житлових      будинків,  які розташовані   на  території Чорноморської міської ради    Одеського району Одеської області  та знаходяться в управлінні комунального підприємства «Міське управління житлово - комунального господарства», на 2023 – 2025 роки.

8.

Про внесення змін та доповнень до Міської цільової програми розвитку фізичної культури і спорту на території Чорноморської міської територіальної громади на 2022-2025 роки,  затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 04.02.2022 №182-VIII (зі змінами та доповненнями).

9.

Про внесення змін до Міської програми підтримки населення Чорноморської міської територіальної громади, які підпадають під дію Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»   на 2021 – 2025 роки, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 24.12.2020 № 15-VIIІ (зі змінами та доповненнями).

10.

Про внесення змін до  заходів Міської програми «Здоров'я населення Чорноморської міської територіальної громади на 2021-2025 роки», необхідні для розвитку, підтримки комунальних некомерційних підприємств галузі охорони здоров’я та надання медичних послуг понад обсяг, передбачений програмою державних гарантій медичного обслуговування населення Чорноморської міської територіальної громади, а також імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області від 24.12.2020 № 17 -VIІІ (зі змінами та доповненнями).

11.

Про затвердження  Міської цільової програми підвищення ефективності виконання делегованих повноважень Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області у взаємодії з органами виконавчої влади Одеського району Одеської області щодо реалізації державної регіональної  політики на 2023 рік.

12.

Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 20.12.2022 № 284–VІII «Про бюджет Чорноморської міської територіальної громади на 2023 рік».

13.

Про встановлення вартісної ознаки предметів, що входять до складу малоцінних необоротних матеріальних активів.

14.

Про      затвердження   граничних    сум   витрат  на  придбання  легкових   автомобілів,   меблів, іншого обладнання  та  устаткування, мобільних телефонів, комп'ютерів  виконавчими  органами Чорноморської   міської  ради Одеського району Одеської області, бюджетними  установами,  які утримуються   за    рахунок     коштів    бюджету Чорноморської міської територіальної громади.

15.

Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади майна  від Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX).

16.

Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади майна  від Представництва Дитячого фонду ООН (UNICEF) в Україні.

17.

Про надання  комунальному  підприємству «Чорноморськводоканал»  Чорноморської   міської   ради  Одеського району Одеської   області згоди на списання транспортних засобів шляхом продажу на електронному аукціоні.

18.

Про збільшення статутного капіталу та затвердження статуту комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області в новій редакції.

19.

Про внесення змін до видів економічної діяльності комунального підприємства «Міське управління житлово-комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області та затвердження статуту в новій редакції.

20.

Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади майна  від Державного агентства стратегічних резервів Польщі (Governmental Agency for Strategic Reserves).

21.

Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади майна  від Програми розвитку ООН.

22.

Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади майна  в рамках програми міжнародної технічної допомоги «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)».

23.

Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 29.03.2023 № 359-VIII «Про включення об’єктів комунальної власності  до  Переліку  другого  типу  (нежитлові приміщення загальною площею 226,7 кв.м  по вул. 1 Травня, 3   у  м. Чорноморську)».

24.

Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».

25.

Про дострокове припинення повноважень депутата   Чорноморської     міської ради  Одеського району Одеської області VIII  скликання Дуднікова М.Ю.

26.

Про  внесення змін до рішення  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області   від 11.12.2020 № 4-VIII «Про постійні комісії Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VIІІ скликання» (зі змінами та доповненнями).

27.

Про створення відділу енергоефективності та грантової діяльності виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

28

Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 12.03.2016 № 67-VІI «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату виконавчих органів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області» (зі змінами та доповненнями).

29.

Про внесення змін до рішення Чорноморської  міської ради Одеського району Одеської області від 12.07.2022 № 217-VIII «Про затвердження Тєліпова Романа Миколайовича на посаду заступника міського   голови з  питань діяльності   виконавчих   органів  Чорноморської  міської ради Одеського району Одеської області».

30.

Про   визнання   рішення  Чорноморської міської  ради  Одеського району Одеської області від 30.08.2018  № 355 – VII «Про створення  Державної надзвичайної протиепізоотичної  комісії при Чорноморській  міській раді Одеського району Одеської області та затвердження її Положення» таким, що втратило свою чинність.

31.

Про погодження укладання меморандуму про співпрацю між Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та Державним закладом «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».

32.

Про внесення змін до Міської  цільової  програми соціального захисту та надання соціальних  послуг населенню Чорноморської міської  територіальної  громади     на    2021-2025    роки,     затвердженої рішенням Чорноморської міської ради  Одеського  району Одеської області від 24.12.2020 № 16-VIII (зі змінами та доповненнями).

33.

Про схвалення звернення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області щодо сприяння в отриманні комунальним некомерційним підприємством «Чорноморська лікарня» Одеського району Одеської області статусу кластерної лікарні.

34.

Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Чорноморської міської територіальної громади.

35.

Про земельні правовідносини.